Εργάσου μέσω της OPIS Jobs στην Κύπρο.

Cyprus Limasol
Cyprus Limasol

press to zoom
cyprus-rrettenmier
cyprus-rrettenmier

press to zoom
larnaca
larnaca

press to zoom
Cyprus Limasol
Cyprus Limasol

press to zoom
1/3

Λίγα λόγια για την Κύπρο

Η  Κύπρος, το Νησί της Αφροδίτης είναι ανεξάρτητο κράτος/νησί και βρίσκεται στην Βορειοανατολική Μεσόγειο, στο τρίπτυχο σημείο συνάντησης  Ευρώπης, Αφρικής, Ασία. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί της Μεσογείου μετά τη Σαρδηνία και τη Σικελία. Tον Μάϊο του 2004 έγινε επίσημα πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  γεφυρώνοντας ουσιαστικά την Ευρώπη με τη Μέση Ανατολή και τον υπόλοιπο κόσμο.

 

 

 

 

 

                                                                                             

 

 

Οι Κύπριοι φημίζονται για τη  θερμή/φιλική υποδοχή  και φιλοξενία που  προσφέρουν.  Είναι το θερμότερο νησί της Μεσογείου, μονίμως ηλιόλουστο αφού απολαμβάνει ένα υπέροχο μεσογειακό κλίμα. Οι μέσες θερμοκρασίες κυμαίνονται από 8°C, κατά τη διάρκεια του ψυχρότερου μήνα του Δεκεμβρίου, σε 35°C κατά τη διάρκεια του θερμότερου μήνα, του Αυγούστου. Ο πληθυσμός της Κύπρου είναι  1.000.000 κάτοικοι. 

Η Κύπρος είναι ένα από τα πλουσιότερα ανεξάρτητα κρατίδια της Ευρώπης με μεγάλο αριθμό εταιριών (Ρώσων, Άγγλων και Κυπρίων ιδιοκτητών) και βασικό μισθό που για βιομηχανικές εργασίες ξεκινάει από τα 1000€ την κάνουν έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για εργασία στην Νότια και Ανατολική Ευρώπη.

Πολλοί αποκαλούν την Κύπρο Οικονομικό Θαύμα καθώς καταφέρνει σαν χώρα να ανεβάζει το ΑΕΠ της  κάθε χρόνο κάνοντάς την τον μοναδικό Ελληνόφωνο οικονομικό παράδεισο. 

Cyprus market.jpg
Limassol-Tourism-Board.jpg